Here we go !!!
Door: Dave en Tanja
Blijf op de hoogte en volg Tanja
17 Maart 2006 | België, Achel
Woensdag 28 juni is het zover, dan kunnen we eindelijk aan ons reisje beginnen.
Onze eerste bestemming wordt Ecuador in Zuid-Amerika en van daaruit zakken we af naar het zuiden (Peru, Bolivia, Chili, Argentinie) tot Ushuaia om vervolgens terug naar het noorden van Argentinië te gaan. Onze laatste bestemming in Latijns-Amerika wordt Buenos Aires waar we de 10de december het vliegtuig terug naar België nemen. 2 dagen blijven we in België, net genoeg om de familie en de vrienden nog's te zien. Op 12 december vertrekken we dan voor 6 maanden naar Zuid-Oost Azië. Onze eerste bestemming wordt Thailand, het land van de eeuwige glimlach. Waarschijnlijk trekken we door Laos, Cambodja, Viëtnam, misschien eventjes terug naar Thailand. De laatste 6 weken brengen we door in Java en Bali. Rond de 10de juni komen we stilletjes terug richting België. De bestemmingen kunnen onderweg nog gewijzigd worden, naargelang we zin hebben. Niks moet, alles mag. Maar we houden jullie zeker op de hoogte !
PS: persoonlijke berichtjes kan je versturen naar het e-mail-adres : bleek04opreis@hotmail.com
10 April 2006 - 12:27
Bergman:
feest! -
10 April 2006 - 12:39
Cools:
Ik ben jaloers op jullie! ik had ook zulke planne maar door omstandigheden... ik wens jullie in ieder geval een goede reis! -
21 Mei 2006 - 09:36
Gerard,marielle:
we wensen jullie nog veel geluk samen en een fijne reis
!!!! -
21 Mei 2006 - 10:09
Jan Brouns:
veel suucces op jullie reis
ik ga regelmatig proberen te volgen
ps.knappe party zaterdag!!!! -
21 Mei 2006 - 12:51
Igor:
De site gevonden, zal zeker jullie reisavonturen volgen! Greetz
Igor -
26 Mei 2006 - 06:36
Beyke:
FC Zegezeker , alleszins een deel ervan, zal jullie zeker volgen ! Alvast veel plezier gewenst, zoek er ergens een clubke zou ik zegge, da ge een bitje in conditie blijft om weer met de grote jongens mee te kunne! -
27 Mei 2006 - 05:47
Rik Peeten:
veel geluk op jullie reis, we zullen deze zeker volgen en een mailtje sturen, jammer dat staat geen rekening nummer op om een stukje reis mee te finacieren en te kunne zeggen daar zijn ze op onze kosten, amsuseer jullie en voorzichtig, grtz,kevin nick en rik -
03 Juni 2006 - 20:10
Ronny En Anja Peeters:
hey avonturiers, veel succes op jullie trip en veel geluk en plezier van ons allen ...... -
07 Juni 2006 - 07:25
Danny:
nu nog de echte foto's en alles is een feit
xxx -
17 Juni 2006 - 12:38
Frank En Desiree:
Eindelijk site gevonden nog voor jullie vertrek, dus we kunnen jullie nu volgen, en dan lijken jullie toch ni zo ver weg,ontzettend veel plezier en geniet van alles ook van de minder leuke dingen want dit doe je maar eens in je leven toi toi -
19 Juni 2006 - 19:23
Dolly:
hihi haha.
Wil langs deze weg jullie een leuke reis toewensen. -
21 Juni 2006 - 12:30
Igor:
Yo Tanja en Dave,
Begint op te korten, wou jullie nog veel Fun en "avontuur" toewensen, zit zelf nog tot zeker 5 juli in "cabo Verde"!! Ga zeker jullie trip volgen.
Greetz Igor -
24 Juni 2006 - 00:39
Henri & Kristel:
Dag mensen, samen veel fun en mooie herinneringen !
Als beloofd drink ik er volgende week 1 extra op jullie behouden vaart. En natuurlijk kijken we hier regelmatig.
Geniet van de reis... 't ga U goed ! -
24 Juni 2006 - 13:10
Kato, Sonja En John:
Hey trotters, ich hem ullie site gevonne ... Biestig, grèllig. We gun och zeker volge op ow rees. Zet mer veurzichtig en zurt erveur da ge aoliek terugkomt....
Grtz John@theladies -
25 Juni 2006 - 11:32
Willy Snooker:
Het kort op mag ik jullie een mooie reis wensen en doe het goed hé kijk er naar uit waar we jullie kunnen volgen Groetjes je hoort nog van ons -
25 Juni 2006 - 18:09
Tim En Heidi:
Nog enkele dagen en dan is het eindelijk zover, amuseer jullie,want we volgen je zijt daar maar zeker van, geniet ervan en zijt een beetje voorzichtig he.SUCCES EN EEN GOEDE REIS!!!
PS. begin de dag met een lach.................... -
26 Juni 2006 - 17:43
Monique & Erik:
hola dave y tanja
eindelijk kan het feest beginnen.We wensen jullie heel veel mooie indrukken op jullie tocht.GENIET VAN ELK MOMENT.
Buen viaje, muchos recuerdos y hasta pronto! -
27 Juni 2006 - 05:12
Ronny En Kirsty:
Hoi Tanja & Dave,
De site gevonden hè...
Amai nu begint het echt wel op te korten;nog 1 dagje België. Veel plezier en tot de eerste reacties en kiekjes...
Groetjes -
28 Juni 2006 - 07:07
Andy:
Hey
Heb jullie net uitgewuift op de luchthaven maar voelt toch wel een beetje raar aan. Laat snel iets horen. Groetjes big brother -
28 Juni 2006 - 07:43
Lieve En Werner:
Tanja en Dave,
We hopen dat jullie een fijne reis hebben gehad (wij waren natuurlijk weer te laat om een sms te sturen)en jullie zullen zeker nog regelmatig van ons horen.
Geniet ervan en we denken aan jullie !
Groetjes en veel plezier, Werner en Lieve -
28 Juni 2006 - 07:50
Angela:
Hallo, vanaf vandaag wordt dit dus mijn eerste taak op t werk.... kijken hoe het met jullie gaat! we gaan jullie super hard missen en zullen werchter in jullie plaats een beetje onveilig maken. het verslagje zal volgen.. wees voorzichtig (amai, just os ma) ciao ciao -
28 Juni 2006 - 10:11
Anouk:
Hé saampjes, het was gisteren raar om afscheid te nemen. Maar ik ben blij dat dit medium bestaat. Zo kunnen we alles volgen en jullie avonturen lezen. Ik hoop snel iets te horen. Liefs Anouk -
28 Juni 2006 - 20:31
Carin:
Vandaag bij VGW (Van Gansewinkel weet je nog, dat bedrijf met het blauwe logo dat afval ophaalt) nog bezig geweest over jullie vertrek. Dus nu is het eindelijk zover, geniet met volle teugen.
Wij blijven jullie volgen -
29 Juni 2006 - 19:54
Sandra & Ron:
Hola Equadoristas! Como os van las cosas? Decimos que Werchteros ne sera el mismo que los otros años pero por seguro vamos divertirnos mucho como siempre... Muche suerte y hasta pront!