foto´s en nieuwe plannen - Reisverslag uit Ribe, Denemarken van Tanja Dave - WaarBenJij.nu foto´s en nieuwe plannen - Reisverslag uit Ribe, Denemarken van Tanja Dave - WaarBenJij.nu

foto´s en nieuwe plannen

Door: Dave en Tanja

Blijf op de hoogte en volg Tanja

12 Augustus 2009 | Denemarken, Ribe

Hey iedereen,

Hier even en kort berichtje om te laten weten dat we weer nieuwe foto´s opgeladen hebben op :

www.travelpod.com/members/tanjadave

´t is wel even zoeken maar de link naar deel 2 en deel 3 staat helemaal beneden de foto´s van deel 1.

Momenteel zitten we al in Denemarken. De vorige 2 dagen hebben we Kopenhagen bezocht en nu zijn we in Ribe. Een vikingstadje van de 7e eeuw ... ´t ziet er allemaal goed uit.
Toch hebben we besloten om onze laatste dagen een road-tripke te doen via Noord-Holland langs de kust.
Haring happen en maatjes eten, en nog eens een betaalbare pint drinken!!!! Dat zien we wel zitten.

Groetjes en tot de volgende.

• 12 Augustus 2009 - 19:01

Ma:

leuk al die mooie foto's.
    en fijn dat jullie binnenkort nog eens in je eigen taal(of toch bijna) een pintje kan bestellen.
    santé.xxx

• 14 Augustus 2009 - 11:36

Ma:

dave je hebt de groeten van johan brom weet je nog die woonde vroeger vooraan in de hitsveldlaan.ik kwam hem toevallig tegen,hij is blijven plakken in leuven na zijn studie's.hij was erg onder indruk van wat jullie nu doen.tot de volgende keer.xx

• 16 Augustus 2009 - 09:38

Berghmans Chris:

De adilette slipper, nu ook in Noorwegen beroemd. Pinten drinken niet verleerd denk... Regelmatig aan den diner. Mag besluiten dat alles goed en bon gaat dus. Sjieke pictures wederom en ahoi piraten... Gr berg & elke