Holland - Reisverslag uit Kaulille, België van Tanja Dave - WaarBenJij.nu Holland - Reisverslag uit Kaulille, België van Tanja Dave - WaarBenJij.nu

Holland

Door: Dave en Tanja

Blijf op de hoogte en volg Tanja

27 Augustus 2009 | België, Kaulille

Hallo iedereen,

Het is alweer even geleden dat we nog eens iets op de site gezet hebben. Dus zullen we in ´t kort effe vertellen wat we in tussentijd gedaan hebben.
Op 12 aug. hebben we Denemarken verlaten en via Duitsland zijn we een dagje later in Delfzijl (noord-Holland) aangekomen. Hier wat rondgewandeld en een paar terrasjes gedaan. Na Delfzijl via verschillende dorpjes in Holwerd terechtgekomen waar we de camper voor 2 dagen op een parking hebben gezet. Met fiets en tent de overzet genomen naar Ameland, een eiland in de Waddenzee. Na 2 dgn fietsen en genieten van het mooie weer terug naar het vaste land, naar Den Helder. Een gezellig stadje met het gezellige café "het anker". In Den Helder kan je een ferry nemen naar het Waddeneiland Texel. Dat hebben we dan ook 1 dag gedaan.
Daarna zijn we verder zuidwaarts gereden richting Zeeland met een tussenstop in Zierikzee. In Westenschouwen hebben we 2 dagen op een camping gestaan. Dit is een toeristisch dorpje aan de kust, maar het was nog mooi weer, dus hebben we onze tijd daar wel omgekregen.
Onze laatste halte in Nederland was Koudekerke, hier hebben we 2 dgn op de mini-camping De Kiekendief gestaan. Vandaaruit zijn we met de fiets 1 dag naar Middelburg geweest en 1 dag naar Vlissingen. Leuke uitstapjes!

We zijn content dat we dit weer allemaal hebben kunnen meemaken.

Noorwegen was gewoon prachtig, zeer mooie natuur.
Zweden was ook mooi, minder natuur-spektakel dat wel.
Denemarken was kort maar krachtig en Nederland was ook eens leuk om te doen.
We hebben natuurlijk wel geluk gehad met het weer.

Nu nog een weekje België waar we nog zoveel mogelijk proberen te genieten met familie en vrienden.

En donderdag begint dan het volgende avontuur !

ps: foto´s Nederland staan op
www.travelpod.com/members/tanjadave

• 01 September 2009 - 07:29

Nathalie & Peter:

Hoi Dave en Tanja,

Zo te zien hebben jullie het heel goed gehad in jullie eerste tripje.
    Jullie reisverslagen en fotos zijn echt de moeite waard!( altijd leuk om te zien wat jullie daar meemaken).
    En nu trug in het kleine belgie, das weer heel iets anders natuurlijk :).
    Alé kzou zegge spendeer uwe tijd goed hier in belgie en geniet van de laatste momenten met familie en vrienden.
    Heel veel succes met de volgende trip en hopelijk voor jullie is deze nog eens dubbel zo goed dan het noorden!!

Groetjes Peter & Nathalie